≡ Menu / Language

Nugarintas balzamiko actas

Prekybos centre jį rasti ypatingų problemų nėra. Bet gaminant jį namie rezultatas gaunasi tiesiog puikus. Juo labiau, jūs patys galite nustatyti acto saldumą. Parduotuvinis – jis toks perdėtai saldus. O tai dar ir galimybe paversti delikatesiniu priedu ne patį prabangiausią produktą. Turiu omeny, kad paprasčiausiame prekybos centre galima įsigyti paprastą balzamiką tokį kaip Bogres ir be titaniškų pastangų su juo padaryti stebuklą.

Balzamiko actą reikia garinti giliame puode ant mažos ugnies iki kol išgaruos pusė tūrio. Tada pridėti 2-3 arbatinius šaukštelius cukraus pudros priklausomai nuo pageidaujamo saldumo. Truputi baltų ir juodų pipirų ir 0.5 arbatinio šaukštelio smulkiai supjaustytos apelsinų žievelės. Atvėsinti. Kol actas garinasi jį reikia prižiūrėti ir maišyti. O kai pridedame cukraus pudrą, maišyti reikia nesustojant. Jis gana greitai tirštėja. Ir dar. Nelaukite kol jis taps sirupo konsistencijos. Po cukraus pudros įdėjimo virti tereikia kokias tris minutes.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment