≡ Menu / Language

Hamburgas – 3 dalis – Au Quai

Daugiau lounge’as, negu restoranas. Savininkai pozicionuoja jį kaip multikultūrinį 21 amžiaus tvistą, kuris atskleidžia savo puikumą per senovinius indiškus prieskonius kurie derinami su klasikinės itališkos virtuvės ingridientais ir patiekiami išskirtiniu prancūzišku stiliumi. Neprasti užmojai, tačiau kiekvieną žodį patvirtina interjeras, detalės, maistas.

Hamburgas - AuQai - Terasa

Hamburgas – AuQai – Terasa


Yra keletas poilsio ir mėgavimosi siūlomais patiekalais zonų. Iš visur atsiveria puikus vaizdas į uostą ir miestą. Ypač romantiška čia prieblandos valandą, kai aplink užsidega įvairiasplviai žibintai ir upė tampa gyva – puškuojančiais linksmais laiveliais ir kateriais. Rankos atstumu teleškuojasi blizgančios bangos.
Garso signalais naktį skrosdami kiaurai į uostą įplaukia didžiuliai, iš vidaus šviečiantys laineriai, apsupti, lyg rykliai apsukriomis žuvelėmis – remoromis, darbščiais buksyrais. Taip malonu šiltą vakarą, stebint visą šitą besikeičiantį pasaulį, neskubant mėgautis geltonuodegiu tunu su imbiero padažu, burnoje tirpstančiomis krevetėmis – tempūra iš Šiaurės jūros, seviče iš laukinės lašišos ir jūros šakučių, moliūgų kario sriuba, pasta su trumais, medumi ir pančeta, jaunu otu su kmynais.
Hamburgas - AuQai - Krevetės

Hamburgas – AuQai – Krevetės

Hamburgas - AuQai - Austrės

Hamburgas – AuQai – Austrės


Saldžiam vakaro užbaigimui tinka apelsininis krembriule arba tiramisu su makademijos riešutais ir ledais iš balto balzaminio acto. Administratorius Jums būtinai primins, kad Au Quai organizuoja gastronominius vakarėlius. Labai rekomenduoju apsilankyti bent viename. Atmosfera neįpareigojanti, taktiška, nuoširdaus domėjimosi, dėmesio prie kurios dera gerai atrinkti patiekalai ir prie jų parinkti vynai. Abejingais tikrai neliksite.
Betkuriuo atveju Michelin gido ekspertam ši vietelė patiko. Ir ne kartą.
Hamburgas – 1 dalis
Hamburgas – 2 dalis – Fischereihafen Restaurant
Hamburgas – 4 dalis – Messmer Tea Lounge







{ 0 comments… add one }

Leave a Comment