≡ Menu / Language

Apie autorę

Alesia Mačiulis - Foto

Alesia Mačiulis – Foto


Įžanginis žodis arba Pati Nereikalingiausia Informacija kuri yra kiekviename tinklaraštyje/tinklapyje/žurnale. Man atrodo, kad niekas, išskyrus patį autorių jos neskaito. Bet, ritualų reikia laikytis…, taip jau yra, todėl….

Vardas: Alesia Mačiulis

Gyvenamoji vieta: Vilnius

Kitą asmeninę informaciją pasiliksiu sau, nes ji čia ne prie ko.

Tinklaraščio turinys

Alesia Mačiulis

Alesia Mačiulis


Įspūdžiai, kuriuos patyriau gastronominių išėjimų metu Vilniuje ir toli už jo ribų. Labai asmeninė nuomonė apie lankomas vietas. Malonios ir naudingos pramogos prie viryklės vienam/su vaikais/vyru/draugais. Informacija apie degustuojamus vynus ir kitus gaminius iš vynmedžio vaisių . Įdomūs, naudingi ir nelabai naudingi pirkiniai, naudojami kulinarinių užmojų realizavimo procese. Ir visokia kitokia, į galvą ateinanti, informacija – tiesiogiai arba netiesiogiai su tinklaraščio pavadinimu susijusi informacija.

Priežastis, kodėl aš šituo užsiimu:

Hm….,

1. Negalėjimas suvaldyti emocijas, kartais besiliejančias per kraštus. Ką padarysi, kad aš jau tokia ekstravertė.

2. Visiškas neabejingumas vynams ir gastronomijai ir to pasekoje: priešinimasis:
- produktų negerbimui ir chaltūroms maisto gaminimo procese,
- veidmainystei ir kultūros stokai gėrimų parinkime ir jų derinime su maistu.

Skamba gana kategoriškai, bet juk čia tik mano bėdos argi ne? Tikslas: bandymas papasakoti apie naujus (ir nestovinčius vietoje) gastronomijos židinius. Visų pirma karšai mylimame Vilniuje, ir taip pat miestuose kuriuos man pasisekė aplankyti ir nerti skonio receptoriais tiesiai į jų skanius gyvenimus.

Kaip reikėtų traktuoti šį tinklaraštį ir jame esančią informaciją? Kuo laisviau, tuo geriau. Neužmirškite, kad pačios didžiausios pasaulio kvailystės daromos rimtu veidu. Mums to nereikia. So, relax, take it easy. Aš esu įsitikinusi, kad kiekvienam žmogui yra ko pasimokyti. Ir tikiuosi būti nors kuo tai naudinga žmonėms, kurie bent jau gauna estetinį malonumą iš maisto, ir taip pat tiems, kurios domina asmeninės gastronominės kultūros formavimas.